Jezus Christus, ik weet dat ik negatief denken nog steeds niet helemaal heb overwonnen. Leer mij vandaag onheilige, negatieve gedachten de rug toe te keren en mij te concentreren op uw Woord. Met dat positieve voornemen weet ik dat ik overwinnaar kan zijn!

Gelukkig de mens die... vreugde vindt in de wet van de Heer en zich verdiept in zijn wet, dag en nacht... Hij zal zijn als een boom, geplant aan stromend water. Op tijd draagt hij vrucht... Alles wat hij doet komt tot bloei (Psalm 1 vers 1a, 2, 3a, 3c).

Van: www.gebedvandedag.nl

Dierbare Hemelse Vader, dank U voor deze ochtend waarop uw krachtige stem op de deur van mijn geest kan kloppen om mij te bevrijden van negatieve gedachtenpatronen. Kom, Vader, en geef mij de moed vandaag iets geweldigs met mijn leven te doen. Amen.

Ik druk uw richtlijnen aan mijn hart, Heer, maak mij niet beschaamd. Ik zal voortgaan op de weg van uw geboden, want U geeft mij ruimte (Psalm 119 vers 31 en 32).

Van: www.gebedvandedag.nl

Dierbare Vader, geen mens is volmaakt. Maar U wel. Daarom prijs ik U. Door uw offer ben ik eens en voor altijd gered " voor eeuwig. U bent de pottenbakker, Heer, ik ben de klei. Vorm mij daarom. Amen.

Laat uw grote toorn toch varen, Heer, houd onze schuld niet steeds in gedachten, maar zie ons aan: wij zijn toch uw volk? (Jesaja 64 vers 8).

Van: www.gebedvandedag.nl

Dank U wel, Vader, voor alle geweldige hoogtepunten die U me bezorgt! Wat een wonder om te zien dat U zoveel voor mij doet. U maakt zelfs de diepe dalen in mijn leven prachtig. Wat er vandaag ook gebeurt, ik zal uw geweldige werken voor ogen houden en U prijzen om uw onbeschrijfelijke liefde. Amen.

Hij stelde een gedenkdag in voor zijn wonderen, genadig en liefdevol is de Heer (Psalm 111 vers 4).

Van: www.gebedvandedag.nl

Dank U, Here God, voor de Bijbel, die vol staat met geruststellende en bemoedigende woorden van U. Uw ogen zijn nooit dicht, uw oren altijd open en uw hart verkilt nooit. Dank U voor alle zegenrijke beloften uit uw Woord. Amen.

Gods weg is volmaakt, het woord van de Heer is zuiver, een schild is Hij voor allen die bij Hem schuilen (Psalm 18 vers 30).

Van: www.gebedvandedag.nl

 

 

Week 10

Te koop

 
Originele Spaanse speelkaarten

40 KAARTEN
(zonder 8 & 9)

50 KAARTEN
(met 8 & 9)

Fotoshoot

Evenement gallery